Teks : Noor Azzah Mohd Yusof
Sumber Gambar : Koleksi Peribadi
Assalamualaikum
Wrt. Wbt.
Apa
khabar teman-teman semua…
Sudah
lama tidak bersiaran di blog. Terasa cepat masa beredar, sudah pun berada di
minggu kedua bulan Februari. Lagi beberapa hari cuti perayaan Tahun Baru Cina. Ramai
yang telah membuat perancangan bersama keluarga dan sahabat handai.

Peserta
diberi tunjuk ajar bagaimana membuat kek chocolate moist dan sponge kek.
Seterusnya penerangan dan praktikal menghias kek menggunakan buttercream serta
membuat bunga buttercream. Setiap peserta perlu menyiapkan sebiji kek dengan hiasan
mengikut kreativiti masing-masing. Selesai kelas, dapat bawa pulang sebiji kek.
Alhamdulillah,
bukan setakat dapat menambah senarai kenalan. Moga dengan ilmu dan kemahiran
yang diperolehi sepanjang kelas tersebut dapat dimanfaatkan . Ameen .
Comments
Post a Comment